ЗА ХОРА ОТ ХОРА

За хора От хора
24.12.2020 / 14:24

В навечерието на най-светлите празници, първите подаръчни торбички за семействата на деца в неравностойно положение, предоставени от прекрасните хора с големи сърца за инициативата на ОУ"Панайот Хитов"- "За хора От хора", достигнаха своята цел и зарадваха не малко фамилии. Искрено се възхищаваме и благодарим на всички, включили се в призива ни, да направим Коледните празници по-топли и приятни за онези, които имат нужда от нашата помощ. За броени дни, кутиите буквално преливаха от продукти и подаръци. За наше щастие, инициативата ни премина и границите на България, за което искрено се радваме!

Припоняме, че в четири магазина в Сливен - м-н "Апетит" в кв. Българка, м-н "Мерканто" и м-н "Детелина" на бул. "Панайот Хитов" и м-н "Континент"-кв. "Сини камъни, нашите деца с големи сърца поставиха прекрасни, ръчно изработени кутии "ЗА хора От хора", безвъзмездно изработени и предоставени ни от нашите партньори в инициативата ПодаримеБг! Кутиите ще останат на разположение до началото на месец Януари, така че, докато пазарувате продукти за себе си или за любимите си хора и имате желанието и възможността да отделите малка допълнителна сума, закупете и поставете в кутията избран от Вас продукт, с който ние ще зарадваме за Коледа и Нова година някой, който не може да си го позволи. Нека заедно се обединим и покажем, че сме ХОРА, че можем да донесем щастието, дори само на едно семейство!

Нека внесем в тези домове надежда, че светът може да бъде по-добро място, надежда, че всички хора можем да бъдем едно голямо семейство, в което да цари повече любов, повече хуманност и повече шансове за всички!

Тази година за хората в нужда Дядо Коледа не само може да дойде, но и да има много лица! Да станем едно от тях!

Весели празници!

Още снимки от новината

За хора От хора
За хора От хора
За хора От хора

 

 
 

Copyright © 2008-2022 ОУ"ПАНАЙОТ ХИТОВ" - СЛИВЕН | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев