БЛАГОДАРИМ НА ДОБРИНАТА!

Благодарим!
13.01.2021 / 17:00

"Доброто е храна на сърцето. Без доброто човек не може да бъде здрав, нито щастлив. Сърцето се развива и усъвършенства само чрез доброто."

Скъпи приятели, Благодарим на всички хора с големи и добри сърца за радостта и топлинката, която изпратиха на много семейства в неравностойно положение по време на празниците, включвайки се в нашата инициатива "За хора, от хора". С вашите дарения успяхме да зарадваме не малък брой деца, които имаха възможността да споделят Коледната трапеза заедно със своите роднини, насладиха се пълноценно и истински на топли моменти заедно, благославяйки своите доброжелатели.

За всичко, което получихме и раздадохме, благодарим и се прекланяме пред всички хора, включили се в тази кампания. Още веднъж доказахте, че жителите на град Сливен са хора с големи сърца, готови да помогнат във всеки един момент! Благодарим и на топлият български глас от чужбина, Мария Митева, която успя да зарази и други наши сънародници в Лондон, които изпратиха чудесни коледни подаръци за децата! На организаторите - нашите прекрасни ученици, благодарим за огромния безвъзмезден труд и за това, че носят Благотворителността в сърцето си и това не е само тяхно верую, но и начин на живот. На нашите партньори, м-н "Мерканто", м-н "Детелина", м-н "Апетит", м-н "Континент", ПодаримеБГ, желаем да изкажем възхищението си и преклонението, че безвъзмедно и с огромно желание се превърнахте в своеобразна работилница на Дядо Коледа и бяхте сборен пункт на Добрината! Поклон пред всички Вас! Благодарим ви, че ви има!

Искрено Ваши, ръководството и колективът на ОУ"Панайот Хитов"

Още снимки от новината

Благодарим!
Благодарим!
Благодарим!
Благодарим!
Благодарим!
Благодарим!
Благодарим!

 

 
 

Copyright © 2008-2022 ОУ"ПАНАЙОТ ХИТОВ" - СЛИВЕН | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев