ЗА ХОРА, ОТ ХОРА!

м-н Мерканто
29.11.2020 / 09:50

Коледа е най-светлият християнски празник, когато всички се събираме със семействата си и с най-близките си хора и се радваме на обичта и подкрепата им. За съжаление има много хора в България, които нямат финансовите възможнотсти да осигурят на семействата си така бленуваната коледна трапеза, около която да се съберат задружно и да почувстват уюта и празничното настроение, което празникът носи. За тях Коледа е просто поредният тъжен ден, на който те осъзнават колко са сами. Ако всички отделим по малко, можем да им помогнем да се почувстват обичани!

За това децата с големи сърца от ОУ"Панайот Хитов" Ви отправят апел в навечерието на най-светлия празник да се включите в нашата благотворителна кауза за събиране на хранителни продукти за хора в неравностойно положение.

За сега, в три магазина в Сливен - м-н "Апетит" в кв. Българка, м-н "Мерканто" и м-н "Детелина" на бул. "Панайот Хитов" , ние поставихме три прекрасни, ръчно изработени кутии "ЗА хора От хора", безвъзмездно изработени и предоставени ни от нашите партньори в инициативата ПодаримеБг! Докато пазарувате продукти за себе си или за любимите си хора и имате желанието и възможността да отделите малка допълнителна сума, закупете и поставете в кутията избран от Вас продукт, с който ние ще зарадваме за Коледа някой, който не може да си го позволи. Нека заедно се обединим и покажем, че сме ХОРА, че можем да донесем щастието, дори само на едно семейство!

Нека внесем в тези домове надежда, че светът може да бъде по-добро място, надежда, че всички хора можем да бъдем едно голямо семейство, в което да цари повече любов, повече хуманност и повече шансове за всички!

Тази година за хората в нужда Дядо Коледа не само може да дойде, но и да има много лица! Да станем едно от тях!

Весели празници!

Още снимки от новината

м-н Мерканто
м-н Детелина
м-н Апетит
м-н Апетит

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ОУ"ПАНАЙОТ ХИТОВ" - СЛИВЕН | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев