ВСЕКИ ЛАЙК И СПОДЕЛЯНЕ СА СТЪПКИ КЪМ ПО-ЗЕЛЕНО И УСТОЙЧИВО БЪДЕЩЕ!

Деня на земята
22.04.2024 / 21:11

Денят на Земята е време за осъзнаване значението за опазването на околната среда и призив за действие. В тазгодишното честване на този специален ден, учениците от група ЦОУД /1 и 2-ри клас/ при ОУ“ПАНАЙОТ ХИТОВ“ изработиха екологичен проект от рециклирани материали под ръководството на техния учител Марияна Добрева.

Децата не само демонстрираха умения и креативност, но и подчертаха важността на рециклирането и намаляването на отпадъците.

Този проект не само насърчи творческото мислене на учениците, но може да послужи като вдъхновение за всички нас да разгледаме отпадъците като ресурс, преобразуван в нещо полезно и красиво. Презентирането на проекта от страна на учениците бе придружено с обяснения за произхода на материалите.

По този начин група ЦОУД не само затвърди знанията за значението на Деня на Земята, но и подчерта важността на образованието и осъзнатото гражданско участие в нашето общество за постигане на устойчиво бъдеще.

Нека заедно да поздравим учениците от група ЦОУД за техния вълнуващ и иновативен екологичен проект по повод Деня на Земята! Покажете им вашата подкрепа, като харесате този пост и споделите историята с приятелите си.

Още снимки от новината

Деня на земята
Деня на земята

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ОУ"ПАНАЙОТ ХИТОВ" - СЛИВЕН | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев