Денят на Земята в 1-ви клас

22.04.2024 / 21:09

Петък, по време на ФУЧ изобразително изкуство в 1-ви клас, под ръководството на г-н Мартин Маринов, директор на ОУ“ПАНАЙОТ ХИТОВ“ , първокласниците се включиха в творческо занимание, посветено на Деня на Земята.

Учениците изработиха красиви и екологични картички, които изразяваха техните чувства към нашата планета и желанието им да я запазят чиста. С вдъхновение и радост, малките творци създадоха уникални картини, използвайки различни техники. Тази инициатива не само показа ангажимента на учениците към природата, но и даде възможност на малчуганите да изразят своите чувства и идеи. Картичките, направени с любов и грижа към нашата планета бяха великолепен начин учениците да споделят своите мисли и чувства с възрастните. Този час не бе само творческо занимание, но и важен урок за уважение към природата и отговорност към околната среда.

С вяра в тяхното бъдеще и с уважение към техния труд, ние ги поздравяваме и се надяваме, че те ще продължат да бъдат активни защитници на нашата прекрасна планета.

 
 

Copyright © 2008-2024 ОУ"ПАНАЙОТ ХИТОВ" - СЛИВЕН | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев