В петък, 27.10 ученици от училище "Панайот Хитов" гостуваха в детска градина "Теменуга" в рамките на инициатива на Клуб "Млади Възрожденци".

ЗЛАТНА КНИГА НА БУДИТЕЛЯ
31.10.2023 / 16:54

В началото на събитието всички участници бяха наградени със специален подарък - "ЗЛАТНА КНИГА НА БУДИТЕЛЯ". Тази книга е символ на знанието и вдъхновението, който будителят може да предаде на следващите поколения. „ Златната книга на будителя „ бе официално връчена на г-жа Митева и г-жа Едрева- ключови фигури при формирането на бъдещите знания и умения у децата и затова тяхната работа заслужава признание и уважение.

Събитието започна с подвижна игра, която успя да развълнува децата да участват активно, изпълнявайки различни задачи и предизвикателства. След това децата имаха възможност да сглобят заедно пъзел по групи . Това не само им помага да развият своите творчески и аналитични умения, но и подобрява екипната им работа и комуникация.

Децата от гр „Мечо Пух“ поздравиха бате Данчо и кака Сияна със стихотворение, които спомняйки си детските моменти им отговориха по същия начин.

Този обмен на стихотворения и поздрави между децата от групата "Мечо Пух" и "бате Данчо" и "кака Сияна" е прекрасен начин да се създаде специална връзка и емоционален момент между поколенията. Споделянето на детските моменти и спомените често създават усещане за свързаност и със сигурност ще бъдат запомнени от всички участници, ще бъдат обогатени с положителни преживявания и усещане за семейна обич и подкрепа.

Индивидуален подарък за всеки- не само зарадва децата, но и им предостави възможност да се забавляват и развиват уменията си. Пъзелите с изображения на бъдещите възрожденци също са поучителни, защото учат децата за важни исторически фигури и събития.

Още снимки от новината

ЗЛАТНА КНИГА НА БУДИТЕЛЯ
ЗЛАТНА КНИГА НА БУДИТЕЛЯ
ЗЛАТНА КНИГА НА БУДИТЕЛЯ
ЗЛАТНА КНИГА НА БУДИТЕЛЯ
ЗЛАТНА КНИГА НА БУДИТЕЛЯ
ЗЛАТНА КНИГА НА БУДИТЕЛЯ

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ОУ"ПАНАЙОТ ХИТОВ" - СЛИВЕН | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев