На среща със Стан И Стефи

Стан и Стефи
30.09.2019 / 13:43

Истинска еуфория предизвика срещата на влогърите Стан и Стефи с деца от сливенските училища. Зала „Сливен“ се оказа тясна за всички малчугани, които искаха да се срещнат със своите интернет любимци. В продължение на час те отговаряха на въпросите на своите малки почитатели, след което всяко едно от децата имаше възможност да се срещне лично с тях и да си направи снимка.

Акцент в гостуването на Стан и Стефи бяха: демонстрация на експерименти или какво прави науката забавна; как да се учим да се забавляваме; организиране процеса на учене и постигането на добри и трайни знания; насилието в училище – кои са истинските аутсайдери; заплахите, които ни дебнат в интернет пространството.

Всички деца взеха активно участие, а гостите даваха примери със свои лични житейски опити – какво ги мотивира, какво обичат да правят в свободното си време, какво искат да правят в бъдеще.

Стан и Стефи са млади хора, които имат свои канали в Yuotube. В тях те дават съвети на по-малките. Гледат ги както деца, така и възрастни. Те са едни от най-популярните влогъри у нас с милиони гледания и абонати. Пишат и книги със съвети за подрастващи.

Още снимки от новината

Стан и Стефи
Стан и Стефи
Стан и Стефи
Стан и Стефи

 

 
 

Copyright © 2008-2020 ОУ"ПАНАЙОТ ХИТОВ" - СЛИВЕН | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев