Празник на VII ОУ "П. Хитов"

praznik
23.03.2012 / 12:03

На 22.03.2012г. ОУ „ П. Хитов” отбеляза 168 години светско училище. В своята дългогодишна история училището е дало на обществото много изявени учени, спортисти и общественици. Днес неговите ученици защитават престижа на училището чрез достойно представяне на конкурси, състезания, олимпиади, фестивали и проекти.

Тържественият концерт се състоя на 21.03.2102г от 17.30 ч. в читалище „Зора”. На концерта присъстваха гости от Регионален инспекторат по образование, община Сливен и Общински съвет, родители и общественици. В концерта взеха участие ученици от училището, които са включени в групи по проект BG051PO001-4.2.05. Да направим училището привлекателно за младите хора - „Училище за Себеутвърждаване и Подготовка към Европейски Хоризонти” . Представителни занятия имаха учениците от студио „ Театрално изкуство” с ръководител Ваня Болградова, ателие „Да си направим истински театър” с ръководител Виктория Димова и секция „Модерен балет” с ръководител Илиян Панайотов.

В училището работят 15 групи по проекта ”УСПЕХ” с включени общо 164 ученици.

За празника училището получи поздравителни адреси от Областна управа, Община Сливен, Общински съвет и от Регионален инспекторат по образование - Сливен.

На празника в двора на училището се проведе тържество и спортен празник. На тържеството бяха наградени всички ученици, взели призови места в инициативите посветени на празника на училището, поднесе се венец на паметника на патрона на училището” П. Хитов”.

Още снимки от новината

паметник на П. Хитов
театрално студио
концерт
театрално студио
театрално студио
тракийски танци
тракийски танци
тържество
празничен концерт
награждаване
награждаване

 

Прикачени файлове към новината

 
 

Copyright © 2008-2024 ОУ"ПАНАЙОТ ХИТОВ" - СЛИВЕН | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев