Клуб по снукър “Савулен” в ОУ “Панайот Хитов”

Снукър
20.01.2022 / 18:14

Не е задължително да сте снукър играч, за да се забавлявате.

От учебната 2021 година ОУ “Панайот Хитов” предлага на своите възпитаници да участват в нов клуб - Спортен клуб по снукър “Савулен”. Благодарение на директора на институцията, учителя по Физическо възпитание и спорт Енчо Колев, ръководител на клуба, и не на последно място Българската федерация по снукър, с председател Олег Велинов, които бяха така добри да дарят на училището оригинална снукър маса. Неизменна помощ ни оказа и първият шампион на България по снукър Красимир Камешев, който монтира съоръжението и оборудва масата - щеки и топки и всичко необходимо. Помещението, в което се помещава клубът, бе ремонтирано и пригодено за целта благодарение на любезната подкрепа на Топлофикация Сливен, за което сме признателни и благодарим за дългогодишната съвместна работа с институцията.

Малки и големи, начинаещи и професионалисти, любители на аристократичната игра, ще имат възможността да повишат способностите си и да се забавляват едновременно. Структурата на клуба и методите, по които ще се работи са ясни и точни, предлагащи конкуренция между учениците и приятна обстановка в духа на взаимното уважение и джентълменското съревнование, присъщо за снукъра.

Изключително благодарни сме на всеки, приел предизвикателството, което си поставихме в името на нашите деца и си пожелаваме да популяризираме играта сред младото поколение, а защо не и да вдъхновим следващите Рони О'Съливан, Марк Шелби или Нийл Робъртсън!

Още снимки от новината

Снукър
Снукър
Снукър
Снукър

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ОУ"ПАНАЙОТ ХИТОВ" - СЛИВЕН | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев