Награждаване от кмета по случай 24 май

Стефания Андонова
28.05.2019 / 12:36

Кметът Стефан Радев се срещна с ученици от Сливен с високи постижения от национални и международни състезания и конкурси. На 48 деца от различни училища и на различна възраст той връчи грамоти и книги. Те са номинирани от училищата, в които учат и от Центъра за подкрепа на личностно развитие Детски комплекс-Сливен. Всички деца са постигнали успехи в областта на науката, изкуството, спорта, професионалните области, в които се обучават.

За поредна година сред децата имаше и представител на ОУ "Панайот Хитов". Стефания Андонова от III клас получи признание за постигнатите успехи и множеството си медали и грамоти от математически състезания. Освен отлична математичка, Стефи се справя и с Английския език с лекота. На провелото се тазгодишно състезание Spelling Bee, тя се класира на второ място и станна най-младата участничка, състезавала се в Областния кръг на надпреварата.

Кметът Радев поздрави децата за успехите, които са постигнали и им честити празника.

На срещата присъстваха и и министърът на земеделието, храните и горите Десислава Танева. Тя поздрави децата, техните учители и родители по повод Деня на българската просвета и култура и славянската писменост 24 май.

Още снимки от новината

24 май
Стефания Андонова
Стефания Андонова
Стефания Андонова
24 май
Стефания Андонова
Стефания Андонова
Стефания Андонова
Стефания Андонова

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ОУ"ПАНАЙОТ ХИТОВ" - СЛИВЕН | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев