ДНИ НА ОТВОРЕНИТЕ ВРАТИ

директорката
20.04.2018 / 11:57

Дни на отворените врати за бъдещи първокласници се проведоха на 19 и 20 април 2018 година в ОУ "Панайот Хитов". В четвъртък на гости на училището бяха децата от ЦДГ "Вержин и Хаик Папазян", а в петък- малчуганите от ЦДГ "Теменуга".

Разнообразна програма беше подготвена от учителите, която имаше за цел едновременно да забавлява, но и да м загатне за интересните дебри на познанието, в които съвсем скоро им предстои да се впуснат.

Бъдещите първокласници посетиха учебните часове на I A и IV Б клас, където наблюдаваха интересни електронни уроци. Класовете бяха подготвили и кратка програма, с която да поздравят гостите. Обиколката продължи с посещение на игротеката и новооткритата училищна библиотека. След това в кабинета по информационни технологии, децата бяха въвлечени в магията на интерактивния образователен софтуер MozaBook, който им позволи да играят игри и пеят песни на Английски език, да скачат със зайчета, да наблюдават 3D изображение на истински динозавър. Накрая всички останаха много доволни, получиха подаръци, балони, брощури на училището и най-важното- удоволствието от преживяването.

Още снимки от новината

госпожата
първи клас
четвърти клас
Гено фИЛИПОВ
игротека
библиотека
моза бук
моза бук 2
децата 2
децата 3
изложба
библиотека
децата моза бук
с балони
папазян
папазян 2
папазян 3
папазян 4
папазян 5
папазян 6

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ОУ"ПАНАЙОТ ХИТОВ" - СЛИВЕН | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев