ПРАЗНИЧЕН КОНЦЕРТ

сцената
23.03.2017 / 14:44

С празничен концерт и спортен празник приключи празничната десетдневка по случай 173-тата година от ОУ "Панайот Хитов".

На 21.03., вторник, в ДНА се проведе празничен концерт под надслов"Едно училище за всички". Освен ученици и родители, събитието бе уважено от бивши възпитаници, учители, директори и официални гости- г-жа Пепа Чиликова- зам. кмет на община Сливен, г-жа Кристияна Станкова- главен експерт в Регионално управление по образованието- Сливен. Представянето на участниците беше пъстроцветно и запомнящо се . Децата бяха подготвили различни песни, танци и сценки, които изпълняваха със заразителен ентусиазъм. В празничната програма се включиха и клубовете по проект "Твоят час" , които с представителните си изяви показаха за пореден път таланта и отдадеността на младите възпитаници на училището ни.

Навръх празника, 22.03., сряда, училищното ръководство подготви спортен празник за учениците. Голямата изненада беше Зумба урокът, който се състоя благодарение на помощта на Младежки дом. Ученици, учители и родители се забавляваха от сърце, танцуваха, спортуваха и скрепяваха връзката помежду си, осланяйки се на мотото - "Едно училище за всички".

Наградени бяха и първенците от конкурсите проведени предходната седмица. След това учениците се съревноваваха във велосъстезание , футбол, волейбол, баскетбол. За най- малките имаше щафетни игри, народна топка, обръчи, въжета и още други забавления.

Още снимки от новината

водещи
децата2
децата на Албена
трейси
танц
мързелан и мързеланка
танц 1
тео
вокална група
народни танци
народни 2
фаналът
зумба1
децата
Кет
спорт
велосъстезание
спорт3
волейбол тим

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ОУ"ПАНАЙОТ ХИТОВ" - СЛИВЕН | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев