ОТКРИТ УРОК 15.03.2017

ДЕЦАТА1
20.03.2017 / 10:52

По случай 173-та годишнина на ОУ "П. Хитов" в класната стая на IV "А" клас с класен ръководител Албена Костова, представиха открит урок на тема "Сливенският бит през XIX век". След запознаване на гостите и родителите с историята на бита на родния ни край, бяха обособени отделни импровизирани работилнички - една за изработване на пано от текстилни шевици от Сливенския край. Другата интересна идея, насочена към мъжката аудитория, беше изработване на автентични оръжия на хайдути с природни материали. Родителите също бяха предизвикани да се включат в процеса, което направи цялото мероприятие разнообразно.

Открит урок по английски език с преподавател Деница Стоева се проведе в IV б клас. Децата чуха на английски език приказката "Червената шапчица", прочетена от ученици от VI клас и с удоволствие се включиха в забавна и интересна игра в платформата "Kahoot".

Накрая всички заедно удовлетворени от добре свършената работа се почерпиха и позабавляваха. Пожелаваме на IV "А" и IV "Б" все повече успехи и креативни идеи!

Още снимки от новината

ДЕЦАТА2
СТАЯТА
СТАЯТА2

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ОУ"ПАНАЙОТ ХИТОВ" - СЛИВЕН | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев