ДОБРОТО СЪРЦЕ НЯМА ВЪЗРАСТ

kosata
20.01.2017 / 12:05

Има прекалено много хора, които губят косата си в следствие от борбата с рака.Това макар и малък проблем на фона на всичко останало, има сериозни последици върху самочувствието и психиката на човек. Ето тук идва малката роля, която всеки от нас може да изиграе в помощ на борбата на тези хора.

Да отрежеш косата си не е края на света, когато за някого това може да е ценен подарък.С тази мисъл седмокласничката от ОУ"Панайот Хитов" Ралица Апослолова сяда на фризьорския стол.Тя знае, че добротата е заразна, не струва много и е безценна.Надява се, че с постъпката си ще вдъхнови и други, ще предаде нататък поне една малка добрина, лъч надежда, капка радост, в иначе така трудния и сив живот на онкоболните. Дарявайки косата си, Ралица показва съпричастност към чуждата участ, показва ни как се прави добро. Тя е доказателство, как чрез някой, на пръв поглед малък жест, се дарява надежда. Нека всички ние вземем пример от нея, нека по някакъв начин станем носители на надежда за живот, любов и хармония.

Силата на добротворците е нужна най- много във време на криза. И ние от ОУ"Панайот Хитов" сме горди, че децата учещи тук са прекрасни представители на тези добротворци.

Още снимки от новината

kosata2
kosata3

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ОУ"ПАНАЙОТ ХИТОВ" - СЛИВЕН | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев