ТАТЯНА КОЛЕВА С НАГРАДА "КОНСТАНТИН ВЕЛИЧКОВ"

ТАТЯНА
05.11.2018 / 12:19

Навръх 1 ноември - Денят на Народните будители, 8 учителя от цялата страна бяха отличени с приз "Константин Величков" на Министерството на образованието и науката. Той се присъжда за успехи в работата с ученици с изявени дарби, за постижения за преодоляване на проблемно поведение и за принос в развитието на способностите в областта на науките, технологиите, изкуствата, спорта, глобалното, гражданското и здравното образование и придобиване на умения за лидерство. Тази година сред наградените с отличие за работата с деца и ученици за преодоляване на проблемно поведение, заслужено се нареди и нашата колежка Татяна Колева- училищен психолог в ОУ "Панайот Хитов". Педагозите получиха грамоти и книги от зам.-министъра на образованието Таня Михайлова.

Татяна Господинова Колева работи в ОУ „Панайот Хитов“ като училищен психолог от 2013 година. Много скоро след идването си, тя спечели уважението на учителите и ръководството, както и доверието на учениците и техните родители. Всеки ден с много желание, креативност и висок професионализъм работи в най-различни направления, които надхвърлят рамките на длъжностната й характеристика.

От 2016 г. в училището заработи Кабинет по училищна медиация – един от първите в област Сливен. Татяна Колева премина специално обучение и заработи и като медиатор. В това отношение също постигна високи резултати, включително и обучението на ученици-медиатори. През месец ноември тази година г-жа Колева ще проведе обучение по медиация с две групи педагози от цялата страна. Това също е доказателство за нейния професионализъм и постиженията й в тази трудна област.

Целият колектив на ОУ "Панайот Хитов" поздравяваме сърдечно г-жа Колева и пожелаваме искрено с все повече хъс да практикува професията си и да получава все повече признания на национално ниво!

 

Още снимки от новината

ТАТЯНА1
ТАТЯНА2
ТАТЯНА3

 

 
 

Copyright © 2008-2024 ОУ"ПАНАЙОТ ХИТОВ" - СЛИВЕН | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев